De Trebbiano terrasoverkappingen worden op maat voor u in Nederland gemaakt en kunnen als aanbouw, maar ook als vrijstaand object geplaatst worden. Voor de constructie gebruiken wij uitsluitend duurzaam geproduceerd, gecertificeerd hardhout en hanteren wij zeer strenge kwaliteitsnormen. Niet voor niets zien wij de Trebbiano als de kroon op ons assortiment.
Om zeker te weten dat uw (woon-) wensen optimaal vervuld worden, hebben wij voor de Trebbiano een landelijk netwerk van specialisten geselecteerd. Zij kennen de mogelijkheden, denken graag met u mee en staan klaar om uw dromen op het gebied van buitenleven waar te maken.
Naast de Trebbiano terrasoverkappingen introduceren wij een fraaie, nieuwe lijn hardhouten tafels die niet alleen perfect harmoniëren met uw nieuwe terras, maar ook in huis prachtig tot hun recht komen.
Wij laten u graag kennis maken met de absolute top uit het Deponti assortiment die precies laat zien wat wij bedoelen met outdoor, comfort & more.
Duurzaam Voorop

Deponti past voor de productie uitsluitend geselecteerde houtsoorten toe voorzien van een duurzaam legaliteitskeurmerk. De garantie voor verantwoord en duurzaam natuurbeheer. Voor de productie van de Trebbiano streven wij naar de allerhoogste kwaliteit. Daarom vindt de eerste kwaliteitscontrole al plaats waar de bomen groeien. 

Onze gespecialiseerde inkopers selecteren de stammen met de juiste maten en kleur. 
Daarna volgt een duurzaam en intensief productieproces, puur gericht op kwaliteit en exclusiviteit.


Op maat

Uw Trebbiano terrasoverkapping wordt helemaal op basis van uw wensen samengesteld en op maat geproduceerd. Onderdeel van het productieproces is het inmeten van de gewenste maatvoering bij u thuis. Hierbij worden de details voor plaatsing van de overkapping tot in de finesses afgestemd. 
Op deze manier krijgt u maatwerk tot in het kleinste detail.


Uitbreidingsmogelijkheden

Uw Trebbiano kan eenvoudig naar wens gepersonaliseerd worden met diverse opties. 
Een bijpassende hardhouten achterwand staat prachtig en zorgt voor extra privacy 
Deponti glazen schuifwanden zorgen voor beschutting met behoud van lichtinval en uitstraling 
LED verlichting: dimbaar en speciaal aangepast op de Trebbiano. 
Een houten vlonder geeft een luxe buitenuitstraling.


KvK-nummer 65197887  |  Bank NL56 ABNA 0427 5192 92  |  info@pmamontage.nl