De Houten Terrasoverkapping  TREBBIANO!!


De kroon op ons assortiment!

De Trebbiano is onze houten trots; een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout met robuuste afmetingen, waardoor grote overspanningen op twee staanders mogelijk zijn. De horizontaal geplaatste liggers geven deze terrasoverkapping een unieke en luxe uitstraling.

De Trebbiano terrasoverkapping  wordt voor u op maat gemaakt en kan zowel aan uw huis als vrijstaand worden geplaatst. Tevens kunnen wij de kleur van de Trebbiano aanpassen naar uw wensen. U kunt dus niet alleen direct aan huis, maar ook in ieder andere plek in uw tuin comfortabel genieten. Voor de constructie van deze overkapping gebruiken wij uitsluitend duurzaam geproduceerd hardhout.

Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een houten achterwand, vlonder, zijspie, zijwand, glazen schuifwand  of LED verlichting. Kijk bij onze accessoires voor meer informatie. 


Duurzaam Voorop

Deponti past voor de productie uitsluitend geselecteerde houtsoorten toe voorzien van een duurzaam legaliteitskeurmerk. De garantie voor verantwoord en duurzaam natuurbeheer. Voor de productie van de Trebbiano streven wij naar de allerhoogste kwaliteit. Daarom vindt de eerste kwaliteitscontrole al plaats waar de bomen groeien. 

Onze gespecialiseerde inkopers selecteren de stammen met de juiste maten en kleur. 
Daarna volgt een duurzaam en intensief productieproces, puur gericht op kwaliteit en exclusiviteit.


Op maat

Uw Trebbiano terrasoverkapping wordt helemaal op basis van uw wensen samengesteld en op maat geproduceerd. Onderdeel van het productieproces is het inmeten van de gewenste maatvoering bij u thuis. Hierbij worden de details voor plaatsing van de overkapping tot in de finesses afgestemd. 
Op deze manier krijgt u maatwerk tot in het kleinste detail.


Uitbreidingsmogelijkheden

Uw Trebbiano kan eenvoudig naar wens gepersonaliseerd worden met diverse opties. 
Een bijpassende hardhouten achterwand staat prachtig en zorgt voor extra privacy 
Deponti glazen schuifwanden zorgen voor beschutting met behoud van lichtinval en uitstraling 
LED verlichting: dimbaar en speciaal aangepast op de Trebbiano. 
Een houten vlonder geeft een luxe buitenuitstraling.

Deponti


KvK-nummer 65197887  |  Bank NL56 ABNA 0427 5192 92  |  info@pmamontage.nl