Vouwdak Verdeca


Details

Kleuren Antraciet structuur (RAL7024)
Dakbedekking Water afstotend wit doek
Breedte (mm) 4000 / 5000 / 6000
Uitval (mm) 3000 / 3500 / 4000
Besturing Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening stuurt u zowel het doek van de Verdeca als de optionele LED verlichting aan.
Optioneel Geïntegreerde LED verlichting in het doek

Ultieme flexibiliteit en strakke belijning

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door flexibiliteit. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

Wanneer u glazen schuifwanden toevoegt, tovert u deze overkapping om in een complete tuinkamer. Optimaal comfort op uw terras dankzij de flexibiliteit van de Verdeca terrasoverkapping.

De Verdeca terrasoverkapping kenmerkt zich door een aluminium frame en een wit waterafstotend doek. De constructie biedt optimale stevigheid en windbestendigheid. De overkapping biedt perfect zicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt. De regengoot is bovendien voorzien van een anti-tocht systeem. Dit systeem voorkomt dat er wind tussen het plafonddoek, de rails en de regengoot naar binnen dringt.
KvK-nummer 65197887  |  Bank NL56 ABNA 0427 5192 92  |  info@pmamontage.nl