Kamado BBQ


Tijdelijk nier leverbaar

Een complete buitenkeuken in slechts één kookinstrument.

De Deponti Kamado BBQ is voor veel meer bereidingstechnieken geschikt dan enkel barbecueën. Denk aan grillen, low ’n slow, roken en pizza’s bakken. Met behulp van de keramische behuizing is er sprake van perfecte isolatie. Zo heb je volledige beheersing over een stabiele binnentemperatuur, ongeacht de weersomstandigheden. De ei-vorm van deze BBQ zorgt voor een perfecte luchtstroom en het keramiek geeft een reflectie van de warmte waardoor ieder gerecht gelijkmatig gaart én je minder houtskool verbruikt. Dankzij de ingebouwde temperatuurmeter controleer je de binnentemperatuur eenvoudig. Een complete buitenkeuken in slechts één kookinstrument!

De Deponti Kamado BBQ is verkrijgbaar in twee formaten en wordt geleverd inclusief onderstel op wielen. Hierdoor is deze Kamado BBQ ook eenvoudig te verplaatsen. Het is tevens mogelijk de Deponti Kamado BBQ uit te breiden met ons assortiment aan accessoires. Vergroot het gebruikersgemak bijvoorbeeld met onze chickensitter, een grill klem of een pizza steen. En maak van iedere barbecuegelegenheid een unieke beleving.

Tijdelijk nier leverbaar

DETAILS 18" KAMADO

Beschikbare kleuren: Blauw

Diameter Body: 45,67 cm

Diameter Grillrooster: 38,3 cm

Hoogte: 107 cm

Werkhoogte: 78 cm

Gewicht: 62 kg

 

VAN €849,- VOOR  €624,-

Tijdelijk nier leverbaar

DETAILS 21" KAMADO

Beschikbare kleuren: Blauw / Zwart

Diameter Body: 54,7 cm

Diameter Grillrooster: 46 cm

Hoogte: 115 cm

Werkhoogte: 83 cm

Gewicht: 86 kg

 

VAN €1020,- VOOR €720,-De Kamado BBQ wordt geleverd inclusief bamboe plankjes, onderstel, wielen, handleiding en montage materialen.

Optioneel zijn accessoires zoals gietijzeren rooster, pizzasteen, aspook en regenhoes bij te bestellen.