Terrasheaters


Burda Relax Heater

1800 Watt

 

Deze heater heeft een strak ontwerp. De zwarte keramische glasplaat geven de heater een high-end uitstraling, maar zorgt ook voor voelbare warmte zonder dat de heater te veel licht produceert. Daarnaast is de heater met een afstandbediening in te stellen in 3 verschillende standen (33/66/100%). De afmeting van deze heater is 900x170x80mm en kan tot 8,5m2 verwarmen.

 

 


Quartz Heater

 

1500 Watt

 

Deze heater heeft een maximaal vermogen van 1500W en is in te stellen op drie standen. U kunt de Quartz Heater vergelijken met een centrale verwarming. Het duurt een tijdje voordat het element begint te gloeien en de omgeving wordt direct verwarmd. Hierdoor is de Quartz Heater uitermate geschikt voor in een (afgesloten) terrasoverkapping. Bovendien is de heater voorzien van een beveiliging voor oververhitting. Deze warmtebron is opgebouwd uit aluminium behuizing en een zwart verwarmingselement, waardoor u geniet van deze strakke uitstraling, geheel passend bij uw overkapping.

 

Met een terrasheater worden de koudere avonden warm verlengd, wij hebben een ruime keuze aan terrasverwarming om uw avonden te verlengen zodat u optimaal van uw veranda of tuinkamer kunt genieten.


KvK-nummer 65197887  |  Bank NL56 ABNA 0427 5192 92  |  info@pmamontage.nl